Juni, Juli, Augusti....

-Vindarna är varma dåååå!!! (Gyllene Tider är verkligen sommar)

Meningen med att skaffa en iphone var för att kunna blogga direkt via mobilen..har fortfarande ingen iphone!! Just nu har vi typ hundra grader varmt här och femhundra grader inomhus, försöker skapa lite korsdrag men det känns lönlöst!! Igår när vi tog vår dagliga promenad, så brände jag mig i solen...igen!! Jag var så uppe i mitt barn, att smörja in henne i solskyddsfaktor 50 men glömde mig själv!!



I helgen ska vi göra ett besök på Orust, vilket ger mig ett bra tillfälle att övningsköra med den nya bilen. Sist jag körde med den här i Marstrand så klagade Thomas på att jag körde i 20km/h. Haha ja sant!! Men jag har inte riktigt hittat kanterna på bilen, känns som att den är sju meter bred!!!

Här följer lite bilder från tiden sen sist!!! :)

Lilla Louise har tränat huvudet, att orka lyfta det alltså! Det har gått bra :)
Vi har varit på BVC och konstaterat att hon har vuxit 10cm sen födseln....Undra vad det ska bli för en kvinna!!


Tagit sig en lur med pappa!!



Och haft mysdagar med mig!!



Emmi har passat på när hon tror att ingen ser på!!!
Här ligger hon på Louises filt.



Sen har vi ju firat midsommar med Wilmer och hans gäng ute i Hjuvik!! Men innan vi åkte dit, så träffade vi farmor & farfar, Louise var så trött att hon sov på matsalsbordet :)
Här hos farmor.


Ute i Hjuvik blåste det verkligen stormvindar, men som tur var hade vi ett stort tält att sitta i.



John var med oss.. :)



Fredrika hade bakat en JÄTTEgod dessert :) (En av dem)



Andreas var en av oss som gärna ville ta av den en omgång till.... :)



Efter maten spelade killarna kubb...och vi andra ägnade oss åt barnvagnsrejs :)
Nej utan vi gick en promenad med Louise & Wilmer.



Lilla L provade även på Wilmers nya babygym!!!



Annars höll hon den här coola pose´n hela kvällen.
Fast det är klart, hon låg i min famn.. det gjorde sitt!



Tjolahopp!!!

Det nya livet!!

Det är som alla säger, inget blir sig likt efter att man har fått barn!! Allt ändras, till det positiva då!! :)

Men varken kroppsligt eller mentalt. Som härom dagen då vi var på stan för att uträtta ärenden, och jag skulle hitta en klänning till midsommar... normalt hade jag bara tagit en, för jag vet exakt, oj jag menade såklart: visste exakt vad jag hade för storlek på kläder förr. Men inte nu.

Jag tog åt mig ett antal plagg, klev in i provrummet och skulle testa mig fram. men när jag står där inne och precis har mosat på mig en klänning i strl L, inser jag att jag ser ut som Dolly Parton nice liksom om jag skulle fira midsommar på porrklubb, ska ta den av mig, men får nästan inte av mig den....då hör jag hur ett barn skriker!! Det låter nästan som ett larm (matlarm) och jag blir helt svettig därinne och tänker: varför i hela helvete ska de göra provrummen så små??!! Man får ju inget utrymme till att byta om på ett vettigt sätt.
Och Thomas skulle ju hålla henne utanför, varför kommer han in med henne, kan han inte trösta henne??!!!

Sen funderar jag allvarligt att slita av mig klänningen, skit samma jag får ta den kostnaden!! Men så får jag av mig den tillslut utan att den går sönder. Tittar ut i butiken, ser att barnet som skriker inte är mitt och kan sedan lugnt återgå till mitt klänningsköp!!
Utanför ligger Louise i bilstolen och sover hur lugnt som helst, frågar Thomas om hon har sovit hela tiden, får ett JA till svar.

Även om man är lite halvt panikslagen när man hör barnskrik och huvudet på annat håll än vanligt är det SÅ värt det :)

När hon vaknar och det första hon gör är att le sitt största leende mot en så känner man att det här blir bra!! Glädje och Lycka inombords :)


Shopping Baby!!

Härom dagen var Louise ute på sin allra första shopping, annat än mat. leksaker och grejer :) Hon var jättenöjd med dagen.

Vi var på Backaplan, Lunchade på paprika och fortsatte därefter till Toys ´r us där köpte vi en spelande gris, rosa med vingar!!



Hon var helnöjd med grisen.



Sen fortsatte vi till Babyproffsen. Eftersom att Louise helt plötsligt har börjat använda napp, så köpte vi extra nappar och hållare till dom. Sen köpte vi även ett sånt säkerhetshandtag till vagnen, som man håller i när man är ute på promenader (ska fota tills nästa inlägg)
Vi köpte även ett Hello Kitty babygym!! Vilket var väldigt uppskattat!!!





En annan dag gymmade hon tills att orken tog slut :)





Så medans hon sov kunde jag dammsuga!!!



Ja det är redan välanvänt :)

Och vi är alla glada för det. Sen hann jag smita in på Gina Tricot, hittade en midsommar blåsa så nu är den biten klar!!

MysGos :)

Nuförtiden har jag nästan aldrig tid att blogga :) dagarna går i ett. Men jag hinner fota lite mysiga gosbilder allt eftersom :)
Det här är ju helt klart den bästa positionen. Ligger hon såhär somnar hon på en gång...lite tungt över natten bara, hon väger numera över fem kilo!!!



Men ibland sover hon ensam mellan oss också :)



I dagarna har hon blivit mer och mer aktiv, social och väldigt glad!!! :)





Den 8 Juni fyllde Louises pappa år!!! Han fick inte bara en uppklädd dotter den dagen..



Han fick också en jättefin kopp av henne :)



Sen har ju min söta syster Elina tagit studenten :)



Jättefin på sin bal :) Ja det var verkligen synd att de bor så långt borta nu, för vi hade ingen möjlighet att närvara. Men det är tur att vi har internet!!!



I den här veckan har vi haft besök av både Emma från Lidköping och Fredde :) Vi har fått en massa fina kläder och grejer av dom!!!
Och i nästa vecka har vi åter igen bvc besök och så är det ju midsommar!!!
Ha det så gott tills dess och KRAM!

Nationaldagen!

Idag är det Sveriges Nationaldag. Inget som vi direkt brukar fira... Minns förra året när jag satt på baksidan och solade, då hörde jag tonerna från Mamas och deras firande däröver. Idag hörde jag lite, men jag var inne med öppet fönster :) Vi har haft fullt upp! Sen kom Thomas hem och klockan visade sig vara 17 helt plötsligt.
Fattar inte vad fort dagarna går, vad gör man egentligen??

Man typ: Ammar, byter blöja, kanske ammar igen, nattar, man kanske slummrar en stund medans hon sover. Man hinner duscha och klä på sig, sen ammar man och byter, klär babyn, ammar igen, går en prommis eller nåt annat medans hon sover....ja så går det runt hela tiden!!

Idag har vi sorterat ut för små kläder!! Tur att vi har fått så mycket :)
Den här roliga filmen fick jag på mailen av Britt!! Om den katten hade varit Emmi så hade inte barnet haft någon hand kvar.... :)

Nu är det dags igen...KRAM!!


Update!!

Oj har visst inte bloggat på ett tag nu. Dagarna går liksom ihop. Även fast Lilla L är hur snäll och goo som helst så har hon lyckats att vända dygnet för oss alla inklusive sig själv... Vilket är mycket jobbigt. Man missar allt som händer på dagen...allt utom The big bang theori. Jag och Thomas har fastnat för den serien...det är typ vad vi just nu orkar med om eftermiddagerna/kvällarna. Sen går det i repris på nätterna....

Men vi har inte bara kollat på tv...
Jag och Louise har varit på promenader. Bland annat ute i smörsund!!


Vi har åkt bil...till BVC och City Gross!! BVC gick fin-fint. Det visade sig att hon hade gått upp 0,5 kg på en vecka!! Så nu väger hon 4,5kg (Undrar vad hon väger på torsdag när vi ska tillbaka)
City Gross gick sodär, vi skulle storhandla och helt plötsligt gick larmet!! Jag menar Louise lät som ett larm, så jag fick snabbt gå ut med henne till bilen och amma.. Stackars Thomas blev kvar i affären med en överfull kundvagn. Tur var ju att han fick hjälp av tjejen i kassan när han skulle packa. Louise gillar inte shopping (Ännu)



Hon gillar heller inte att ha mössa på sig!! Hon blir helt röd i ansiktet och en sekund senare skriker hon och vrider sig av vrede. Så i bilen och vagnen slipper hon mössan..
Jag och Fredrika kom på att det måste ju vara pga att mössan är blå randig och matchar inte det rosa!!



Sen har vi besökt Havshotellet och träffat Stina, och Fredrika. Louise fick paket igen och igen och igen!!
Ett jättefint tåg med födelsedags ljus av Britt & Rolf :)



Och ett par super-söta converse av Stina :) Louises första par!!!





Sen har vi ju såklart badat!!! Och hon fullkomligt ÄLSKAR det :)



Mitt uppe i allt stå-hej ville vårat första barn, Emmi ha lite uppmärksamhet. Och det fick hon genom att lägga sig i Jelly Bean skålen på vardagsrumsbordet.



Hur man nu som katt kan komma på idén men däri låg hon bra (tyckte hon) :)



Nu kom Thomas fram med en grill tallrik, med goda korvar, potatis sallad och majskolv, så jag får avsluta detta!! Plus att snart är det så ska det låta, och det kan man inte missa för allt guld i världen :)
Hej svejs!!




RSS 2.0