iPod-iphone-iPad

Vad blir det härnäst??? En icar kanske eller ihouse :))
Vi investerade i en pad i lördags och det är ju som en iphone fast mkt större!!!
Bättre om man ska greja med den hemma men inget man direkt tar med sig i lilla handväskan precis!!!

I Lördags var vi på Torp köpcentrum med lillebror och shoppade lite!! Louise fick sig en baby sitter iform av pingu. De hade ingen Hello Kitty. Men hon och jag är jättenöjda med den.Vi tänkte shoppa annat med fast efter massakerana i Norge så var man inte direkt på humör för det plus att det var tok mkt folk där, trots att det inte var lönehelg och dåligt väder. Vi fick köpt skal till våra iphones på Kjell & Co. Tre för 149:- och så var det en kanonbra leksaksaffär bredvid, inte så dyrt plus att de hade lite av allt.
Mycket bra om man vill ha tillbehör till sin vagn och leksaker åt sin bebis. Det var där vi köpte babysitterrn för 600:- de hade en massa ,massa olika figurer och allt :) Idag reganar och blåser det igen så jag ska ta Louise med mig och försöka röja lite till i rummet där jag har alla mina kläder.
Sopsäcken som jag har tagit fram där är bara bottenfylld.... Helst ska den bli helt full!!!

Senare: Det blev inget röj uppe i rummet men en hembakad pizza med gotta på och städning av köket medans gumman sov, det var väldigt bra!!Lillebror med Louise!!!Få se vad jag hinner med imorgon, men planen är en promenad med vagnen och baka muffins!!!!

Sova själv?!

Ja nu har hon börjat att somna själv utan att ligga på mig först innan hon somnar in. Tidigare har det sett ut såhär:

Och även fast det är hur mysigt som helst, så kan det bli lite svårt att göra annat undertiden :) men nu somnar hon själv, helst i sitt egna gym:Då lägger jag en filt om henne och när hon somnar såhär brukar jag hinna städa hela huset :) !! Hon sover där oftast i ett par timmar.


Emmi.

Vad tycker Emmi om sitt nya liv egentligen?? Ja det kan man undra. Ibland hade det varit intressant och kul att veta vad som rörde sig i huvudet på katten :)

Jag vet iallafall att hon gillar inte när Louise gnäller eller skriker, då springer-nej hon kutar ut ur rummet så fort hon kan. Och hon går gärna inte fram till Louise i onödan, kan hon så går hon en omväg förbi henne. Men ibland går det inte så då sniffar hon lite på Louise och fortsätter snabbt därifrån.

Jag försöker att gosa med Emmi så fort jag kan!! Men ofta går hon till Thomas istället, där vet hon att hon får mys & gos!!

Ja, vad tror du?? Ser inte så glad ut...Men hon blir nog van...!!!

Louises första besök på Ikea :)

Det var ju förra veckan, och det gick kanonbra!! Vi fick köpt en massa bra saker. Och säkert nåt onödigt med, svårt att undgå när man är där, det är ju så billigt säger man och vips var vagnen full...
Här är han, pappan med P! :)

(Han skämdes över mig när jag tog den här bilden.. :) Men har man en blogg så har man!!)Louise blev nöjd med sin nya elefant :)För övrigt, så har ju Louise börjat att använda sin tunga!! Ganska mycket :) Och ofta!! Hon ser så rolig ut :)Just nu ligger hon i sitt gym och sover till ljudet av Chaggington på Disney play. Hon verkligen diggar den kanalen!! Det är mycket sång och starka färger. Så jag fick tid över...men är ganska trött!!! För jag vaknade av ett ryck inatt. Jag tyckte att jag hörde nåt ljud från undervåningen och precis DÅ hörde jag det igen, och nu gjorde Emmi det med. Hon låg i fotänden och sov, men när hon hörde ljudet så tittade hon upp och lyssnade. Jag blev skiträdd och fick väckt Thomas för att fråga om han hade låst alla dörrar nere. Ja sa han, hurså? Hörde du nåt?? Snaaaark....
Jaha tänkte jag, om det nu är en inbrottstjuv ska jag då försvara mig med det som ligger närmast till hands, en mobil och en napp!!!

Emmi och Thomas somnade om, men jag kunde inte. Tänkte på förra gången då jag hade väckt honom för att jag tyckte att det lät som om någon öppnade balkongdörren. Då vad det vinter och Thomas gick ner för att kolla läget, men insåg snabbt att det var snö som rasade från taket.

Men nu är det varken vinter eller snö!!! Då måste det ha varit bambi ute som frös och försökte ta sig in på baksidan genom att bända upp dörren med sina små horn. Nej jag har ingen annan förklaring men det lät skithögt och precis som om någon försökte att ta sig in.
Det var fullmåne inatt så det KAN ju ha varit den som spökade för mig.....

Ny mobil!!!

Nu testar jag att blogga med den nya iphonen:) och det går ju kanonbra!! Så Slipper jag dra fram datorn så fort jag ska göra det. Nu ska jag bara hitta ett par roliga appar attladda ner. Okej helt lätt är det inte med skrivandet för tAngenterna sitter så nära varandra hela tiden... Men det ska nog ordna sig om ett tag när jag blir van. Igår var vi med Louise hos Thompis moster och Familj i Henån. Hon låg i vagnen och pratade med sig själv och verkar att ha hittat sin tunga för den är ute hela tiden numer!

Match Race.

Nu är det måndag i v.27 och Match Race börjar här i Marstrand!! I och med detta så innebär det mycket folk överallt, trångt och jobbigt inne på konsum, ont om parkeringsplatser osv. Men samtidigt är det väldigt trevligt att det händer något. Och på måndag nästa vecka är allt som förut igen.
Här är jag och Louise ute på vår dagliga runda, och nu kan man se hur de förbereder andra sidan!!

Eftersom att det är folk överallt så får man passa på att handla innan, om man inte orkar stå och knö på konsum.
Det har vi gjort!! Louise lyckades att tjata till sig två nya tunikor på ICA Maxi dessutom :)Härom kvällen var vi hos farmor & farfar.. De lekte med henne så att hon sedan sov en hel natt :) Tacksamt!!Annars har vi mest tagit det lugnt i värmen...och kollat på film :)Nu ska vi ut på prommenix!!

RSS 2.0