Helgens sammanfattning!!

Under veckan som gått, har jag varit krasslig!! Inte sjuk, men helt enkelt krasslig. Jag har haft hosta som aldrig vill gå över, och har det ännu. Inte lika illa som då, men ändå :( SÅ irriterande. Det tär på krafterna att hosta hela tiden!!!

Jag har jobbat som en annan tetting på salongen och nu i lördags skulle Rebecca gifta sig, det var så himla kul att göra iordning henne och hennes vänner samt familj.
Underbart :D

På väg hem så stannade jag till på Da Noi....hittade en outfit till den kommande helgens festligheter!!!
Alltid kul med nåt nytt!!!

Sen så fick jag inse fakta med mitt tillstånd (med hostan) om jag ville att det någon gång ska gå över så blev det ingen kräft fest hos Stina för min del. Utan att vi åt dem hemma, jag och Thompi.

Emmi är inte så het på gröten efter kräftor så hon fick ha en skål med räk istället :D

Hon är helt galen när det gäller räkor, ost och smällt smör!!!

Nåväl, idag blir det att röja upp här hemma, efter långa arbetsdagar och hosta så står hemmet helt stilla (undrar vem som ska städa när jag inte gör d! Eller tvätta...)

Så nu får Emmi vara utan sitt gömställe.
Det ska till återvinningen!!!Nu ska jag börja med en shot slemlösande för halsen, NICE!Paket!!!

Idag fick jag ett JÄTTEstort paket av Fredrika när hon kom förbi :D
Först tänkte jag: herregud!!! Vad är detta??
Sen sa hon: grattis i förskott...Jag undrade om jag fick öppna nu eller vänta (jag fyller ju trots allt i oktober) :D
Men jag fick lov att öppna nu tyckte Fredde.

Jag öppnade och fann en guldig weekendbag!!! (Fredde har en i silver)I bagen låg det instruktioner, vi ska i oktober åka på en weekend till Sthlm för lite bröllops shopping :D HURRA!Fredde hade gjort en scrapbook utav vår kommande weekend och jag ser verkligen framför mig hur vi kommer att se ut där på perongen :DDetta ser jag verkligen fram emot!!!! Gud vad roligt att få se fram emot detta :DSeghelg!!


Den här helgen har verkligen handlat om återhämtning, mest förflyttat mig från sängen till soffan i hostande rytm...
Jag verkar inte ha feber...har ingen febertermometer men man blir så seg i kolan av allt detta hostande!!
Nu är väl första kvällen som jag har känt mig lite piggare!

Man får verkligen inte mkt gjort när det är såhär, men jag har lyckats spala in The Hills Weekend från MTV! Och nu sitter jag bänkad i just det, soffan!! Wohooo :D

(Det är väl tur att Heidi har tagit sitt förnuft till fånga och skiljt sig från spencer!!!)


Ny friss!!


Nu är det sensommar och höstvädret drar sakta men säkert över oss vare sig man vill eller inte :(
Så mycket man skulle göra som man inte hann med, eller hur?!

Det sköna med höst kan jag tycka är modet och alla ljus som man äntligen får tända upp. Vädret är som sagt ostabilt men rätt som det är så får man en stänk av sensommar värme :)

Jag välkomnar hösten med en ny frissa, längden är väl densamma som alltid men jag har adderat med höstnyanser!!!


Brudar, brudar!!!

Efter en hektisk sommar så avslutas sommar-säsongen på samma sätt som den började, med brudar :) Alltså blivande brudar. Det är alltid lika kul, och ingen blir den andra lik.

Eftersom att jag får ta del av deras speciella dag, och får en massa inspiration, får göra olika frisyrer och uppsättningar så borde jag ju ha klart för mig om hur jag själv vill se ut nästa sommar, men det är så SVÅRT!! Jag vill ha allt från det där med sex and the city-känsla och bling-bling till stilrent och elegant.

Hur som helst så är det roligt att få göra iordning andra och se hur vackra de blir :)


Internet-torka över sommaren!!!

Snacka om att bloggen har kommit i andra, tredje kanske fjärde hand nu i sommar!!! Jag har absolut inte bloggtorka, mer internet-torka!!! Jag vill gärna blogga och dela med mig om mina upptäkter :) Men jag har inte tid att logga in på nätet ens.... måste skaffa en iphone!!!

Thomas har skaffat en, och han är JÄTTEnöjd med sin, min mobil funkar bra och är helt ok, så jag har ingen brådska med att byta ut den än! Så jag väntar lite tills den värsta hysterin har lagt sig lite...

vad har hänt sen sist??!!! Jo just, jag hade besök av Elin och hennes Calle när de var på sin västkust-semester. Emmi fick träffa Dogge :) Eller var det Dogge som fick träffa Emmi..????!!! Hur som helst pratade de med varann, Emmi hade en dialekt som jag aldrig hade hört innan och Dogge nästan jamade. (Undra vad de sa??)Sen förra helgen var jag och Thompi inne i stora staden på middag, vi åt indiskt och blev proppmätta!!! Kändes som att jag var den enda sommarklädda där inne.... Är hösten redan här???Jag har invigt mina skor som jag har fått ÄRVA av min lillasyster (brukar det inte vara tvärtom?) Hur som helst så hade jag dom en hel kväll och fötterna kändes bra även när jag tog dom av mig!!! Supersköna skor, Elina det var kanske dumt av dig att låta mig få dom :)Sen har jag även beställt lite från Nelly-rean!!! Emmi var väldigt nyfiken, det blev ett linne, en klänning, ett par trosor (hanky-panky *favoriter*) och ett halsband från Friis. (Bara för nåt år sen var det döhett med grejer från Friis, vad hände??)Helgen närmade sig och i fredags var jag ledig, eller rättare sagt jag tog ledigt!! Jag hade tid hos tandläkaren på eftermiddagen, och det var en pers!!! Bedövning i halva munnen så jag inte ens kunde känna näsa eller haka på en stund, spänd som en fiolsträng satt /låg jag där......
Väl hemma sen somnade jag som en klubbad säl, vilken dag det var. Vi hade tänkt att inta Torp efteråt med lite shopping men jag orkade inte. Så istället blev det shopping på Lördagen istället :D

Så skönt att gå runt på stan INNAN hela Göteborg har tänkt samma tanke. Vi shoppade mest heminredning!!
Jag hittade massa roliga saker på Grandma´s och Rostibunkar på NK (ta 4 betala för 3) och så en fejkorkidée med en kruka av betong, även på  NK!!

Så klart tittade jag runt lite på Raglady med ihopp på nåt roligt, men fick just ingen aha-känsla mer än för dekorationen i taket.Sen började det att välla ut folk på stan och jag blev nästan kvävd av folkmassan så vi beslutade oss för att bege oss, vi tog vägen om IKEA och köpte ett par hyllor och en ny wookpanna :D
Sen snabbt hem för att sätta upp hyllorna och pynta med heminredningen, en kul dag!! :)
Idag har jag riggat upp en anordning framför träningsgrejerna, SATC-boxen är på plats så jag ska försöka ta mig igenom ett par avsnitt i träningsform :) Jag har alla tänkbara träningsformer att utöva men dessvärre är inte självdriften den bästa... Snark!

Hej hopp så länge!!

RSS 2.0